-- Onderhoud je lichaam goed, het is het enige dat je krijgt --

Even voorstellen

Mijn naam is Suzanne Vroom en ik ben ACE-gediplomeerd sportmasseur.
Mijn passie voor sport is al sinds mijn kinderjaren aanwezig. Ik heb diverse sporten beoefend en wat is het lekker om zonder kwaaltjes en pijntjes te kunnen bewegen!Na een loopbaan als bouwkundig projectmanager en facilitair adviseur heb ik besloten om het roer definitief om te gooien. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dat is sport en beweging. 
Eerst ben ik me gaan scholen in de klassieke massage, stoel- en hotstonemassage. Dit was een schot in de roos en ik wilde meer. Zodoende ben ik de sportmassage opleiding gaan volgen waarin ik een verdiepingsslag heb gemaakt op het gebied van anatomie, fysiologie en verzorging. Dit is tevens de basis die ik nodig had om mijn diploma te halen voor triggerpointtherapie. 

Ik vind het belangrijk dat mijn kennis op peil blijft. Vandaar dat ik mijzelf voortdurend verder blijf ontwikkelen. Omdat klachten niet altijd spier gerelateerd blijken te zijn maar ook het gevolg kunnen zijn van stagnaties in het bindweefsel, heb ik mij geschoold in de fasciatherapie. Ook de Chinese Filosofie met z'n massagetechnieken heeft mijn aandacht omdat deze naar de gehele persoon kijkt en niet naar de klacht alleen. De oosterse en westerse filosofie kunnen in mijn ogen heel goed hand in hand. Bij uiteenlopende klachten kan ik die behandeling geven die nodig is of juist doorverwijzen naar een ander specialisme als het vermoeden bestaat dat de bron van de klacht niet binnen mijn gebied ligt.

Welkom op mijn site en ik zie je graag terug voor een afspraak in de praktijk.

Hartelijke groet,

Suzanne Vroom